WORKSHEET: INTEGERS - SOLUTION EXERCISE 7


7) The amount of sales in a shop for 4 days were as follows: Thursday 1210 euros; Friday
332 euros less than the previous day; Saturday 612 euros more than the previous day and
Sunday 723 euros. Find the total amount of sales for four days


Thursday: 1210 ; Friday: 1210 - 332 = 878
Saturday: 878 + 612 = 1490 ; Sunday: 723
Four days: 1210 + 878 + 1490 + 723 = 4301

Solution: the total amount: 4 301 euros


Return