WORKSHEET: MEASUREMENTS 1- SOLUTION EXERCISE 6 |
||||

6) To make 12 biscuits we need: 125 g of butter, 75 g of sugar and 175 g of flour.
How many ingredients (in kilograms) should we use to make 360 biscuits? |
||||

360 : 12 = 30 125 x 30 = 3750 g of butter 75 x 30 = 2250 g of sugar 175 x 30 = 5250 g of flour We need 3.75 kg of butter, 2.25 kg of sugar and 5.25 kg of flour |
||||

Return |